Teamet bakom

Enerfy är skapat ur sann entreprenörsanda. Vi vill utmana branschnormer, leva upp till kunders förväntningar och samtidigt revolutionera en hel marknad med teknik.

Företaget bakom Enerfy heter Greater Than och är en svensk startup med huvudkontor i Stockholm med ca 20 anställda.
Läs mer om bolaget bakom Enerfy här >>

Teamet

nyfikna och erfarna

Nyfikna & erfarna

Enerfy skapades av ett team som med lång erfarenhet från fordonsbranschen och telekommarknaden ville se och undersöka vad som uppstår när egengenererad data utvinns åt användaren direkt att använda. Vi fick svar på vad som händer när data som tidigare endast har varit tillgänglig för biltillverkare blir omvandlad till värdefull information för varje förare genom teknik och digitalisering.
beslutsamma och kunniga

Beslutsamma & kunniga

Personerna bakom Enerfy är ett team som arbetar mot en stark, stadgad och relativt redan säker bransch. För att kunna attackera, revolutionera och förändra en hel bransch så behövs modet, kreativiteten, kunskapen och så klart tekniken. Vi har spetskompetens inom mätning och pedagogik inom bilkörning, och tillsammans med våra partners med områdesexpertis blir vi en stark utmanare på marknaden.
självsäkra och modiga

Självsäkra & modiga

Vi vet att vi kan göra skillnad. Vi har potentialen, kunskapen och modet att göra det. Genom att ändra maktfokus från bolagen till konsumenten ifrågasätter vi affärsmodeller och blottar orättvisor i de förhärskade systemen som i dag råder inom motorförsäkringar. Vi tror på att utmana affärsmodeller och vill bli den mest respekterade leverantören av tjänster som gör körning säkrare, renare och roligare.
 
 

Möt teamet

alexander h

Alexander H

CRM Manager

amanda

Amanda

Art Director

anders

Anders

CTO

andreas

Andreas

B2B

carlfredrik

Carl-Fredrik

Developer

elias

Elias

Customer Success Agent

jimmy

Jimmy

Head of Sales and Marketing

johan

Johan

Online Manager

joakim

Joakim

Full Stack Developer

kelsey

Kelsey

CRM Manager

liselott

Liselott

CEO

patrik

Patrik

Developer

rebecca

Rebecca

Front End Developer

stella

Stella

Office Pup

sten

Sten

Founder

 

Bli en av oss!

Ta chansen att arbeta på en av Sveriges mest intressanta startups. Sök våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.
VÅRA LEDIGA TJÄNSTER