Billigare premie ju mindre och bättre du kör

billigare premie

Så funkar premierna

fast

Fast månadspremie

Kostnaden baseras på bilmodellens värde. Premien håller bilen försäkrad när den står still och betalas en månad i förskott.

rorlig

Rörlig körpremie

Baseras på hur långt bilen körs och på vilket körsätt föraren har. Premien blir billigare ju mindre och bättre bilen körs och betalas i slutet av varje månad.
så funkar premierna

Så kör våra kunder

Grafen visar vilka premienivåer som förare med Enerfy – Försäkring med Moderna kör i. Grafen uppdateras kontinuerligt varje dag.

Dag
Vecka
Månad

En bilförsäkring som utgår från dig

Vi belönar dig som kör bra eller lite mindre med en lägre premie. Hos oss blir du inte ingrupperad tillsammans andra förare i samma ålder, eller boendeform, utan vi utgår helt från hur du kör. Vi har utvecklat en teknik som gör att vi kan mäta förares risk i realtid. Det betyder att om du kör bra så märker vår teknik av det, och vi belönar dig med en lägre premie.

Majoriteten av våra kunder sänker sin försäkringspremie med 30 procent efter att ha tecknat Enerfy – Försäkring med Moderna. Sänk premien upp till 70 procent genom att köra mindre och bättre.

Jämför bilförsäkringar:
Traditionell bilförsäkring Enerfy - Försäkring med Moderna
Samma premie oavsett ålder Nej Ja
Samma premie oavsett boendeform Nej Ja
Samma självrisk oavsett ålder Nej Ja
Ingen bindningstid Nej Ja

Testa om du är en av oss!

quiz1
1/4
Hur ofta använder du bilen?
Väldigt sällan.
Mest på helger.
Någon gång i veckan.
Jag använder den dagligen.
quiz2
2/4
Vad skulle du säga att du är för en typ av förare?
Jag tänker på hur jag kör.
En vanlig sådan, antar jag.
Jag tänker inte så mycket på hur jag kör.
Jag vill bara komma fram, helst fort.
quiz3
3/4
Hur långt kör du varje år?
Lite. Mindre än 500 mil.
Vanligt. Mellan 500 - 800 mil.
Medel. Mellan 800 - 1500 mil.
Mycket. Över 1500 mil.
quiz4
4/4
Hur använder du din smartphone?
Kan inte leva utan den!
Jag använder den till vardags, men inte mer än normalt.
Jag använder den bara för att ringa och skicka sms.
Vad är en smartphone?
quiz5

Du är en av oss!

Du kör bättre och mindre än de flesta och skulle utan tvekan passa perfekt som försäkringskund hos oss. Vi rekommenderar verkligen att du tecknar en försäkring och börjar belönas för din smarta körstil.

Teckna försäkring
quiz6

Med oss kan du göra stordåd!

Du kör som den svenska genomsnittsföraren och skulle med oss kunna förbättra din körning och minska dina försäkringskostnader radikalt. Vi rekommenderar att du tecknar en bilförsäkring hos oss, det skulle gynna både dig, bilen och plånboken.

Teckna försäkring
quiz7

Det verkar som att vi inte är en bilförsäkring för dig.

Om du kör mer än 1500 mil per år, har ett stressat körsätt eller inte använder en smartphone så skulle vi stjälpa mer än hjälpa dig. Om du ändrar ditt sätt att köra eller kör mindre i framtiden är du välkommen att teckna vår bilförsäkring!


Vanliga frågor och svar

Bilförsäkringen består av en fast premie och en rörlig premie. Den fasta månadspremien baseras på bilmodellen. Den rörliga körpremien klassas in i någon av våra 15 premienivåer, där nivå 1 är billigast, när du kör. Du kan alltid minska din kostnad genom att köra bättre eller mindre.
Försäkringen har 15 olika premienivåer som vi utgår efter när vi sätter din rörliga körpremie, som sätts under tiden som du kör. Nivå 1 är billigast och nivå 15 är dyrast. Ju smartare du kör desto lägre nivå får du.
Din körstil mäter vi via Enerfys Plug-in. Den klickas in i bilen och via den kan vi analysera och mäta din körstil som omformuleras till din rörliga körpremie som speglar ditt körsätt.
Ja, försäkringen kan hjälpa dig att bli en bättre förare. Genom att köra smart, säkert och lite kan du minska dina kostnader då försäkringen bygger på att belöna duktiga förare med en lägre premie.