Nyckeln till din billiga och rättvisa bilförsäkring

Genom att vi tar tillvara på det du använder dagligen och kombinerar det med vår teknik gör vi Enerfy tillgänglig för dem som förtjänar det.
obd
koppla in
location
Klicka in den i bilen! I alla bilar som är tillverkade från 2001 finns ett OBD-uttag där du klickar in din Enerfy Plug-in. Läsaren, som kopplas upp mot din smartphone, mäter och analyserar ditt sätt att köra och jämför det mot vår referensbas med över 250 miljoner profiler där ditt körbeteende sedan klassas in och ger dig en premie som exakt speglar ditt sätt att köra. För att kunna teckna och använda Enerfy - Försäkring med Moderna behöver din bil ha ett OBD-uttag.
Hitta ditt OBD-uttag

Så funkar tekniken

molnet

Enerfy kopplar upp bilen

Enerfy Plug-in, som klickas in i bilens OBD-uttag, pratar med din bil och skickar information till Enerfys moln som rapporterar allt till din telefon. Allt händer inom millisekunder och gör att Enerfy analyserar din körning i realtid och ger en rättvis försäkringspremie utifrån ditt körbeteende vid varje körning.

Enerfy Plug-in kallas OBD

OBD är ett standardiserat gränssnitt för att mäta fordonsrelaterad data, som miljöpåverkan och säkerhet – något som vi sysslat med i över 12 år. OBD-uttag är enligt EU-lag standard i bilar från 2001.

Kompatibel med
iPhone iOS 8.0 eller högre
Android 5.0 eller högre

Beräkna pris för din bilförsäkring

Majoriteten av våra kunder sparar 30%

Beräkna pris nu:

Behöver du hjälp? Ring 08-555 932 00
 
 

Så kommer du igång

steg 1

1. Ladda ned appen

steg 2

2. Skapa ett konto

steg 3

3. Verifiera försäkring

steg 4

4. Bluetooth-koppling sker automatiskt

steg 5

5. Se dina körningar i realtid

mobil liggande

Allt du behöver finns i fickan!

Gör din försäkring lika smidig som resten av ditt digitaliserade liv. Hantera försäkringen lika lätt som du lyssnar på musik via Spotify eller swishar en vän efter en middag. Se din exakta månadskostnad, skaderapportera eller få hjälp via ett enkelt knapptryck direkt i Enerfyappen.