Att jobba hos oss

Vi älskar AI, och vi tycker att bilförsäkringar ska vara rättvisa. Vi arbetar hårt ihop, och vår resa är otroligt spännande och utvecklande.

Greater Than är bolaget bakom varumärket Enerfy. Vi har sedan 2004 analyserat risk inom bilkörning genom AI-teknologi. Vi tillhandahåller en AI-baserad teknologi som individuellt prissätter risk per biltur. Vår lösning bygger på 2 dimensioner: milen du kör och risken under tiden som du kör. Vi vill inspirera bilförare till att göra smartare val och till mer miljövänlig bilkörning, vilket belönas med en billigare försäkringspremie.

Som anställd hos oss utvecklas du alltid, och vi ger våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter. Vi förväntar oss att du som vill jobba här bidrar till att utveckla våra produkter, kollegorna och branschen. I gengäld får du branschens bästa och trevligaste kollegor, och möjlighet att utveckla din fulla potential.

Var med och påverka

Vi låter dig vara med och utveckla bolaget. Vi välkomnar alltid nytänkande, idéer och framåtanda.

Stora planer för framtiden

Var med på resan där allt kan hända. Få chansen att vara med när vi växer och expanderar ytterligare!

Personlig utveckling

Du ges utrymme för eget ansvar och möjlighet att utvecklas inom ditt arbetsområde.

Var del av en Startup

Jobba i en av Sveriges hetaste branscher med medarbetare som brinner för förändring!
 
 
 

Om arbetsplatsen

Greater Than har idag 20 anställda med kontor på Karlavägen i centrala Stockholm. Vi arbetar ständigt mot vårt mål: att skapa en branschförändring. Hos oss arbetar du med ett drivet team med stora mål. Vi har en bred kompetens inhouse och ger därför våra medarbetare stort utrymme i sina roller. Hos oss hittar du bland annat ett Customer Success Team, ett gäng utvecklare och marknadsförare.

Lediga tjänster

Vi växer snabbt och letar kontinuerligt efter nya stjärnor till vårt team!
Just nu söker vi:

Front & Back End Programmerare
UX Designer
Digital Marketing Manager
IT Projektledare


Sitter du på kompetens vi inte vet att vi behöver än? Om inte någon av rollerna passar in på dig, skicka gärna in en spontanansökan tillsammans med CV till nyttjobb@greaterthan.eu.
 
teamet