Tack alla fantastiska kunder!

Vi nu har beslutat att helt fokusera på vår kärnaffärer att sälja AI baserad teknologi till partners. I och med det kommer Enerfy Bilförsäkring i Sverige upphöra.

Viktigt för dig som är kund, är att teckna ny bilförsäkring!
För dig som är kund hos oss idag vet vi hur mycket ni älskat denna produkt, men tyvärr utgår produkten från sortimentet, vilket betyder att din försäkring kommer avslutas den 30 juni 2020.

Enligt lag måste du som äger ett fordon teckna en trafikförsäkring. Om ditt fordon står oförsäkrat utgår en avgift från Trafikförsäkringsföreningen som debiterar efter en fast tabell och per dag som ditt fordon står oförsäkrat så glöm inte att teckna en ny försäkring.

För er alla
Inom kort kommer vi lansera spännande produkter tillsammans med våra partners. Vill du veta mer fyller du i dina uppgifter så kontaktar vi dig när det börjar närma sig.
Jag vill veta mer

Vår försäkringsgivare

Moderna Försäkringar är försäkringsgivare till produkten. Moderna Försäkringar ingår som en del av Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner. Tillsammans försäkrar de 2,8 miljoner privatkunder i Norden.

moderna logo