pendlar

Uttråkad när du pendlar till jobbet?


Uttråkad när du pendlar till jobbet?

Vardagliga rutiner kan lätt bli tråkiga, det är därför de kallas rutiner. Det sitter i ryggmärgen och till slut så tänker du inte ens på att du gör det, det bara sker. Använd då tiden till att göra dina rutiner lite roligare!

Den som pendlar till jobbet med bil varje dag upplever rätt ofta bilköer (speciellt i storstäder). Istället för att lyssna på samma gamla radiokanal, och irritera dig på bilister vid samma gamla korsning så kan du med några simpla trick gör pendlingen lite roligare än vad det är just nu.

Testa nya vägar.
Genom att testa vägar som du aldrig har åkt på förut så kan du upptäcka nya områden. Du kan även testa att försöka hitta den snabbaste vägen eller den med kortast körsträcka – testa dig fram! På så sätt så slipper även irritera dig vid de vanliga rödljusen, rondellerna eller korsningarna – nu kan du tänka i andra banor när du kommer till en ny rondell eller annat rödljus.

Bli den grymmaste DJ:n som morgontrafiken aldrig skådat

Ett enkelt sätt att få upp humöret och få tiden att gå lite snabbare är bra musik. Samåker du med någon kan du be dem koppla upp telefonen mot bilen och låta passagerarna vara DJ. Åker du själv kan du skapa en spellista på Spotify med dina favoritlåtar. Har du en speciell träningslista? Super! Börja med den, då kommer du säkert få massa energi och bli pumpad!
Känner du att du har lite dåligt med fantasi? Då kan du börja med de bästa bilåkarlåtarna i historien, exempelvis låtarna som sajten Thrillist.com har listat som världens bästa låtar att åka bil till.

Topp 10 bästa låtarna att köra till, enligt sajten Thrillist.com:

1. LA woman – The Doors
2. Rock Steady – Aretha Franklin
3. Divorce Song – Liz Phair
4. The Boys Of Summer – Don Henley
5. Me and Bobby McGee – Janis Joplin
6. Bad – U2
7. Pink Moon – Nick Drake
8. Girl Called Alex – Kurt Vile
9. A Boy Named Sue – Johnny Cash

Klicka här om du vill se hela listan på de 50 bästa låtarna att åka bil till, enligt Thrillist.com.