enerfy mobile

Använd mobilen för att köra, men använd inte telefonen när du kör – Bilförsäkring i telefonen

Använd mobilen för att köra, men använd inte
telefonen när du kör


Rattsurfing är inte bra, det finns det många studier på. Många olyckor skulle kunna undvikas om personer bakom ratten såg till att hålla fokus på vägen istället i telefonen. Många uppmanar nu bilister att inte använda telefonen under tiden som de kör.

Vi vill dock uppmana dig till att använda mobilen när du kör. Inte till att rattsurfa så klart, men till andra bra saker: som en riktigt bra och billig bilförsäkring som är kopplad till en app.

En telefon full av möjligheter

Din telefon kan användas till så många smarta saker, som den inte gör – än.
Visste du bland annat att du kan koppla ihop en bilförsäkring med en app i din telefon? Det betyder att du, via en app, får din kostnad per körning och kan se hur du kör, vilket gör att du ser en direkt ändring i försäkringskostnaden. Det i sin tur betyder att du kan ändra ditt sätt att köra för att köra billigare och pressa ned dina försäkringskostnader.

Det geniala med en bilförsäkring i telefonen är att du kan rapportera skador direkt, utan att behöva syssla med jobbiga papper. Du kan fota direkt på plats för att lägga till som en bilaga till rapporten – direkt i appen!

Digitalt är smidigt

En bilförsäkring i telefonen ger dig även friheten att enkelt kunna se, hantera och ändra försäkringen digitalt. Glöm pappershögarna av försäkringsvillkor, försäkringsnummer och detaljer för bilen. Det är ju bättre, smidigare och enklare att samla allt på samma ställe i appen, så att du enkelt ska kunna hantera allt du vill, hur du vill, när du vill.

Välj rätt bilförsäkring

Enerfy – Försäkring med Moderna är moderna bilförsäkring som finns i din telefon. Vi mäter ditt sätt att köra under tiden som du kör och du får en premie som motsvarar ditt körsätt. Ju bättre du kör, desto billigare blir det.
Vi bryr oss dessutom om hur du kör eftersom vi inte vill att det ska bli onödigt dyrt för dig. Därför har vi lagt in körtips i appen som passar in på ditt körsätt för varje enskild tur. Utifrån de tipsen kan du förbättra din körning efter varje resa. Tipsen är skräddarsydda efter ditt unika sätt att köra, så att du vet vad du kan göra för att minska dina kostnader varje månad.

Av just den anledningen skulle vi gärna vilja uppmana dig till använda mobilen när du kör, men självklart inte till dumheter som att rattsurfa när du väl kör.

Testa en bilförsäkring som finns i din telefon. Eneryappen sänker kostnaden för din bilförsäkring.

Klicka här för att veta mer
om bilförsäkring i telefonen