Så mycket sparar Kaj med Enerfy – Försäkring med Moderna

Så mycket sparar Kaj med Enerfy – Försäkring med Moderna

Han har alltid älskat bilar, men hans ålder och intresse har hållit honom från att göra det han vill. Med dyra försäkringspremier har Kaj Modberg från Södertälje tvingat lägga upp till 30 000 varje år på sin bilförsäkring. Tills han tecknade Enerfy – Försäkring med Moderna.

Enerfy kom upp i mitt flöde och förenklade mitt liv helt och hållet. Enerfy var det enklaste och bästa alternativet för mig. Jag betalar för det jag kör och det har gjort att jag på kort tid har kunnat spara tusentals kronor.

Beräkna ditt pris
 

Kaj är 25 år och har två barn tillsammans med sin sambo. Hela familjen bor i Södertälje och brukar ta bilen på långturer under storhelger och när de månadshandlar mat och saker till barnen. Bilen står mest i garaget under veckorna, och med Enerfy – Försäkring med Moderna som belönar förare som låter bilen stå mer än den rullar, har det gjort att Kaj sparar upp till 1500 kronor varje månad.

– Förut talade allt emot mig. Jag var, och är väl fortfarande, ung och vi bodde i ett riskområde som Södertälje anses vara. Men eftersom vi har barn så kände vi att behövde en bil, men då fick jag bita i det sura äpplet och betala 3 000 kronor varje månad, säger Kaj och fortsätter:
– Pengarna jag sparar med Enerfy kan jag välja att göra något med mina barn för, eller spara till framtiden. Konceptet med att bara betala för det jag kör är det bästa som kunde kommas på. För mig och andra unga förare är det här det bästa alternativet.

Genom att Enerfy – Försäkring med Moderna belönar föraren som kör lite mindre eller lite bättre än alla andra kan Enerfy ge föraren en billig premie. Låter föraren bilen stå stilla i en hel månad får föraren 100 % rabatt på försäkringens körpremie och betalar då bara en billig månadskostnad som håller bilen fullt försäkrad, även om den inte rullar på vägarna.
– Jag har redan rekommenderat Enerfy till kolleger och vänner, varav två av dem redan har tecknat! Jag är verkligen jättenöjd med Enerfy – Försäkring med Moderna.

Beräkna ditt pris för en billigare bilförsäkring

DELA DEN HÄR ARTIKELN

 

Läs vidare