Ny app släpps – prova digital bilförsäkring


Prova den nya, digitala bilförsäkringen – få allt direkt i en app

Det finns fördomar om att försäkringar ska vara krångligt och svårt – men det behöver det inte vara. Speciellt inte med den nya digitala bilförsäkringen Enerfy, där du sköter allt via en app och bara betalar för det du kör.

Beräkna ditt pris

Det är roligt att köpa bil. Förberedelserna med att läsa på om de olika modellerna, motorerna, jämföra fördelar och nackdelar. Att sedan få testköra bilar signerade olika märken kan verkligen få det att kittla i magen. När du väl har bestämt dig för vilken bil som passar dig bäst, då är det dags för något av det viktigaste: försäkringen.

Den här delen i processen kan kännas mindre rolig, men nu kan det bli roligare. Enerfy är en bilförsäkring som är kopplad till en app, så att du kan mäta hur du kör i realtid. Spännande, va? Bilförsäkringar har aldrig varit roligare! Med bilförsäkringen direkt i appen kan du tävla mot vänner i att köra mest miljövänligt, försöka slå ditt personbästa, hitta din bil om du parkerat fel och mycket mer.

När du ska teckna en bilförsäkring är det är viktigt att få en försäkring med rätt försäkringsskydd. Många av de traditionella försäkringsbolagen väljer att binda upp sina kunder, normalt upp till tolv månader. Det här kan få många att känna sig fast och rörligheten minskar markant. Med Enerfy – Försäkring med Moderna får du istället en digital och mobil försäkring som anpassar sig efter dig. Märker du att bilförsäkringen inte riktigt passar dig av någon anledning? Då kan du säga upp den när du vill.

bilförsäkring app

Förutom att erbjuda rörlighet och valfrihet finns det andra faktorer som gör att du bestämmer mer än någonsin när det kommer till försäkring. Enerfy, i samarbete med Moderna Försäkringar, erbjuder en ny typ av bilförsäkring som består av en fast och en rörlig premie. Den fasta premien avser bilens försäkringsskydd när bilen är parkerad. Den rörliga baseras på hur du kör och hur långt du kör.

Med hjälp av Enerfys Plug-in, molnet med algoritmer och Enerfys app analyseras ditt körsätt. Om du är lugn och planerad bakom ratten kan det ha en positiv påverkan på din försäkringspremie. En annan fördel med analysen är att den görs i realtid och du får premien direkt i appen.

Hur mycket man behöver sin bil kan variera. Det här är något som många försäkringsbolag inte tar i beaktande, utan du får betala precis lika mycket trots att bilen mestadels står stilla. Med Enerfy – Försäkring med Moderna betalar du som du kör. Om bilen står i garaget betalar du enbart den fasta månadspremien.

Beräkna ditt pris för en billigare bilförsäkring

DELA DEN HÄR ARTIKELN

Jag vill bli kontaktad med prisförslag för bilförsäkring

E-post*

Telefonnummer

Reg. nr

Läs vidare