Företagsförsäkringen med inbyggd digital körjournal

bil garage

Företagsförsäkringen med inbyggd digital körjournal

Behöver företaget spara pengar och snåla in på utgifterna? Det finns mycket pengar att spara genom att byta bilförsäkring. En företagsförsäkring kan dessutom ge många fördelar om du är företagare.

Nu har den digitala bilförsäkringen Enerfy – Försäkring med Moderna lanserats för företag. Med den nya företagsförsäkringen kan företagare teckna en bilförsäkring på sin företagsbil och betala för det man kör. Med Enerfys nya bilförsäkring ingår dessutom ett flertal tjänster som passar företagare, som bland annat digital körjournal.

Digital körjournal

Med en digital körjournal, som är en tjänst i Enerfys företagsförsäkring, har du körjournalen i en app och en Plug-in som registrerar bilens körningar utan att du behöver ha koll på dem och du slipper skriva ned varje resa. Resornas syfte registreras dessutom automatiskt med din körjournal-app då syftet blir ihågkommen av den digitala körjournalen när du reser till återkommande adresser.

Enerfys digitala körjournal uppfyller alla krav som Skatteverket har på en körjournal. Det som är extra smidigt med denna körjournal är att den finns som körjournal app och allt hanteras i din telefon.
– Det är väldigt smidigt. Du behöver bara ha telefonen med dig när du kör så registreras alla körningar direkt i appen, och många gånger behöver du inte ens fylla i resans syfte eftersom vår elektroniska körjournal kommer ihåg det åt dig, säger försäkringsförmedlaren Enerfys marknadschef Jimmy Palmqvist.

Spara pengar med företagsförsäkringen

Utöver en digital körjournal är Enerfys nya företagsförsäkring även smart då försäkringen är användarbaserad. Det betyder att körningarna registreras, precis som en elektronisk körjournal, men i ett försäkringssyfte. Körningarna registreras och analyseras separat, sedan får du en premie utifrån hur bra du har kört din bil. Kör du på ett typiskt bra sätt får du en billig premie för den resan, och kör du lite sämre får du istället en dyrare premie.

Eftersom försäkringen blir billigare när du kör bra så kommer du också börja köra bättre med Enerfys företagsförsäkring. Att du kör bra är inte bara bra för att hålla nere kostnaderna för din företagsförsäkring, utan det är också bra för företagsbilen.
– Många sparar pengar på vår försäkring eftersom de börjar köra bättre, och ju bättre de kör desto miljövänligare kör de och då sparar man pengar på bränsle, du sliter inte lika mycket på företagsbilen och bilen får mindre skador, säger Jimmy Palmqvist.

Beräkna pris för företagsförsäkring

DELA DEN HÄR ARTIKELN

Intresserad av en försäkring med digital körjournal?

Förnamn*

Efternamn*

E-post

Telefonnummer

Reg. nr*

Välj ärende*

Ditt meddelande*

Läs vidare