Digital bilförsäkring = bäst bilförsäkring?


Digital bilförsäkring = bäst bilförsäkring?

Det är inte alltid lätt att hitta bäst bilförsäkring i försäkringsdjungeln, det finns många alternativ att välja mellan där ute. Här är några självklara anledningar att välja en digital bilförsäkring signerad Enerfy – Försäkring med Moderna.

Beräkna ditt pris - få en billig bilförsäkring

Funderar du på att skaffa bilförsäkring? Det finns många att välja mellan och inte alltid lätt att orientera sig bland alla olika alternativ. Här kan du läsa mer om några av fördelarna hos den digitala bilförsäkringen Enerfy, och vad du ska tänka på för att få bäst bilförsäkring.

1. Betala som du kör – få premien direkt i mobilen

Alla kör bil olika mycket. En del sitter bakom ratten varje dag medan andra bara använder bilen någon gång i veckan. Körsättet varierar också från person till person – med Enerfy betalar du som du kör.

Genom Enerfy Plug-in, molnet med algoritmer och din smartphone analyserar Enerfy hur du kör. Stressat och aggressivt? Eller lugnt och planerat? Det här resulterar i att du får en rättvis premie utifrån hur du kör. Om du kör lugnt och planerat kan du få en riktigt bra premie. Eftersom analysen görs i realtid får du dessutom premien direkt i din telefon. Det är helt enkelt en väldigt förmånlig, billig och bra bilförsäkring för dig som kör bättre.

bäst bilförsäkring

2. Du binder inte upp dig

Traditionella försäkringsbolag binder upp sina kunder upp till ett år och erbjuder därför ingen rörlighet. Enerfy – Försäkring med Moderna har ingen bindningstid, om du märker att försäkringen inte är något för dig kan du säga upp den när du vill.

3. Den fasta månadspremien

Här betalar du för två premier; den rörliga körpremien och en fast månadspremie. Den förstnämnda varierar medan månadspremien är en bestämd summa som utgår från bilmodellen. Om du, av någon anledning, låter bilen stå still behöver du alltså bara betala den fasta månadspremien.

4. Snäll mot miljön

Du kan faktiskt vara schysst mot miljön, även om du kör bil. Det gäller bara att veta hur man gör. Den digitala bilförsäkringen Enerfy identifierar onödiga förbrukningsmönster och hjälper förarna köra miljösmart. En miljövänlig bilförsäkring är en bra bilförsäkring!

5. Trygghet – med det lilla extra

Sist men inte minst, ställ dig frågan ”Vilken bilförsäkring ger bäst skydd?”. Alla försäkringar har olika skydd, och det är bra att kolla igenom vad som täcks ifall skadan är framme. Det är viktigt att du ska känna dig trygg med din bilförsäkring, speciellt när faktiskt gäller. Enerfy – Försäkring med Moderna har ett brett spann när det kommer till sina försäkringar – här kan du läsa vad vår helförsäkring och vår halvförsäkring täcker. Vi strävar alltid efter att få dig att vara extra nöjd, och därför har vi heller ingen bindningstid. Vi tror att det bästa för konsumenten är att kunna säga upp sin försäkring när hen vill. Så skulle du inte vara nöjd med vår försäkring, så har du flexibiliteten och tryggheten att byta när du vill.

Beräkna ditt pris - få en billig bilförsäkring

DELA DEN HÄR ARTIKELN

Jag vill bli kontaktad med prisförslag för bilförsäkring

E-post*

Telefonnummer

Reg. nr

Läs vidare