Betalar du för mycket för din bil i sommar? Tänk på det här


Betalar du för mycket för din bil i sommar? Tänk på det här

Under sommarmånaderna är många på resande fot och låter bilen stå i garaget. Nästan lika många väljer istället att skaffa bil bara för att ha under semestern. Oavsett hur du gör är det viktigt med en bra bilförsäkring – till ett schysst pris.

Beräkna ditt pris

Semestertiderna är snart här. För väldigt många är det en självklarhet att garantera soltimmarna genom att resa söderut. Det här innebär i samma veva att många låter sin bil stå i garaget större delen av sommaren – något som faktiskt kan bli onödigt dyrt.

Medan massor av svenskar flyr landet för att säkerställa sol och värme väljer samtidigt minst lika många att stanna kvar för att semestra på hemmaplan. En stor del skaffar också bil enbart för att använda under sommaren. Även det här kan bli en väldigt dyr historia, om man inte ser upp.

Även om du inte använder din bil dagligen eller året om så måste du ändå ofta betala samma pris för en bilförsäkring. Men en bil som inte körs ska inte behöva kosta lika mycket som en bil som används regelbundet, så enkelt är det. Med Enerfy – Försäkring med Moderna betalar du bara som du kör. Hur går det då till? Jo, med hjälp av Plug-in, din smartphone och molnet med algoritmer analyserar Enerfy ditt sätt att köra. Resultatet blir att du får en rättvist uträknad premie – och om du kör lugnt och planerat kan premien bli riktigt bra.

En stor fördel för dig som inte använder bilen frekvent är att försäkringen är uppdelad i två premier; en fast månadspremie och den rörliga körpremien. Om du låter bilen vila behöver du enbart betala för den fasta premien, som är en bestämd summa som utgår från fin bilmodell.

En annan faktor som gör försäkringen förmånlig är att den inte har någon bindningstid. Medan många traditionella försäkringsbolag väljer att binda upp sina kunder i upp till tolv månader så erbjuder Enerfy – Försäkring med Moderna istället en rörlighet och flexibilitet för sina kunder. Så, om du av någon anledning känner att försäkringen inte är något för dig så kan du säga upp den – när du vill.

Beräkna ditt pris för en billigare bilförsäkring

DELA DEN HÄR ARTIKELN

Jag vill bli kontaktad med prisförslag för bilförsäkring

E-post*

Telefonnummer

Reg. nr

Läs vidare